KE STAŽENÍ – O PRODUKTECH

PRODUKTOVÉ KATALOGY – ORDINACE

null
KOMET - Dental
Produktový katalog - Nejširší nabídka na trhu, ve které si vyberete přesně to, s čím se vám bude precizně pracovat, aniž by muselo docházet ke kompromisům
Stáhnout
null
KOMET - Chirurgie
Produktový katalog - Vyberte si z velké nabídky chirurgických nástrojů firmy Komet. Špičkové vybavení vám padne přesně do ruky.
Stáhnout
null
Implantologie ETK
Produktový katalog - Implantologická řešení, Řešení pro digitální plánování a řízené operace, Řešení pro školení a výcvik.
Stáhnout
null
Galvanické diamanty
Produktový katalog - Diamantové vrtáčky dodávané firmou Rotadent pod značkou rotamant® jsou spojením vysoce kvalitního přírodního diamantu uloženém v elastickém pojivu.
Stáhnout
null
Endodoncie
Tvrdokovové, diamantové ocelové vrtáky, ruční endodontické nástroje, strojová endodoncie, reendodoncie a plnění, papírové a gutaperčové čepy, příslušenství, endomotory a apexlokátory.
Stáhnout
null
Tvrdokovové nástroje
Produktový katalog - Gold Line SEM, Gold Line SE, Green Line, tvrdokovové vrtáčky, tvrdokovové finýrky, nástroje na rozřezávání konstrukcí, nástroje na ortodontické ošetření.
Stáhnout

PRODUKTOVÉ KATALOGY – LABORATOŘ

null
CAD/CAM frézy
Produktový katalog - Frézy pro systém Aman Girrbach, frézy pro systém Sirona in Lab MC X5, frézy pro systém Sirona Cerec INLAB MC XL, frézy pro systém VHF.
Stáhnout
null
Frézovací technika
Produktový katalog - Tvrdokovové frézy do frézovacího přístroje pro výrobu teleskopických korunek a můstků
Stáhnout

NÁVODY K NÁSTROJŮM

NÁVODY K PŘÍSTROJŮM

Napište hledanou frázi a stiskněte Enter